Vi ser er kundtjänst och kontaktcenter som navet i företagets kundservice. Glada och nöjda kunder som får omedelbar odelad uppmärksamhet skapar återkommande försäljning.

Vi på LIWO skapar en hög integration i just ert företags IT- system, med bibehållen säkerhetsnivå och med välutbildade och engagerade medarbetare. Tillsammans skapar vi en oslagbar laguppställning!

Det verbala varumärket och kundens tillit till ert företag stärks avsevärt – det är här den stora vinsten ligger tillsammans med ökad försäljning och tillväxt. Vi har kunskapen och verktygen för att hjälpa er att gå från ett “cost center” till ett “profit center” och tillsammans skapar vi framgång i er process.

LIWO AB arbetar med försäljning via inkommande telefoni.

Till detta tillkommer alltid en extremt hög servicenivå gällande information kring eventuella förändringar.

Här erbjuder LIWO AB sina kunder en unik nivå.

För nordiska företag erbjuder LIWO AB kommunikativa, administrativa tjänster som ger ditt företag ekonomisk vinning. Professionell personal med hög kompetens är ditt ansikte utåt.

Högre kvalitet och effektivitet. Gladare kunder och medborgare. Mindre stressade medarbetare på ditt företag.

Detta är några av fördelarna med LIWO som kontaktcenter och partner. Med framgångarna vi har följer förbättrade förutsättningar för ökad lönsamhet i din process för kundtjänst och kommunikation med dina kunder.